contactEER ONS

VUL DIT FORMULIER IN OM ONS TE CONTACTEREN.

INDIEN U MEER VRAGEN HEEFT OF OP ZOEK BENT NAAR ONS TELEFOONNUMMER OF ADRES, KLIK DAN OP CONTACT & INFO IN DE MENUBALK.

Zomerstraat 34a
9270 Kalken
BELGIUM

0032486188113

Ontwerpbureau fosfor helpt bedrijven bij hun creatief proces, het ontwerpen, het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten die een duurzame oplossing bieden aan de noden van morgen, vanaf het eerste idee. We ontwerpen ook tableware voor Serax en graphic prints voor Hampton Bays en Xandres.

 

sketch.jpg

WIE IS FOSFOR?

Fosfor is een toegewijd team van creatieve multi-disciplinaire ontwerpers die innovatieve, hedendaagse ontwerpen creëren die uw business vooruit stuwen. Als vindingrijke ontwerpers werken we samen met bedrijven en ondernemers aan innovatieve ontwerpen en producten. We bieden u onze creatieve hersenen samen met doorgedreven projectbegeleiding, tot en met productie. Met een passie voor duurzame oplossingen en focus op langdurige relaties met onze klanten gaan we altijd voor de optimale oplossing.


BERNHARD DE PAEPE  zaakvoerder - ontwerper  bernhard@fosfor.be  +32 (0)486 18 81 13

BERNHARD DE PAEPE

zaakvoerder - ontwerper

bernhard@fosfor.be

+32 (0)486 18 81 13

JOHAN NERYRINCK  ontwerper  johan@fosfor.be  +32 

JOHAN NERYRINCK

ontwerper

johan@fosfor.be

+32 

EVA WILLEMS   ontwerpster  eva@fosfor.be  +32 (0)486 16 40 01

EVA WILLEMS

ontwerpster

eva@fosfor.be

+32 (0)486 16 40 01


Fosfor is een toegewijd team van creatieve multi-disciplinaire ontwerpers die innovatieve, hedendaagse ontwerpen creëren die uw business vooruit stuwen. Als vindingrijke ontwerpers werken we samen met bedrijven en ondernemers aan innovatieve ontwerpen en producten. We bieden u onze creatieve hersenen samen met doorgedreven projectbegeleiding, tot en met productie. Met een passie voor duurzame oplossingen en focus op langdurige relaties met onze klanten gaan we altijd voor de optimale oplossing.


Ontwerpers Tom Suykerbuyk en Bernhard De Paepe vonden elkaar in hun gedeelde interesse en passie voor ecologisch verantwoord design. Onder de naam Fosfor werken ze als multidisciplinair ontwerpteam sinds 2006 aan uiteenlopende projecten voor diverse sectoren. Ze waren ook reeds actief in een aantal start-ups waarbij ze veel ondernemers know-how verzamelden. Fosfor trekt vooral jonge, gedreven ondernemers aan die dromen van een eigen product. Fosfor neemt de ondernemers bij de hand en begeleidt hen van A tot Z in de ontwikkeling van hun product en/of dienst.  Het ontwerpen voor sterk verschillende sectoren ervaren ze niet als een moeilijke balans. 

Integendeel, het zorgt voor een kruisbestuiving van disciplines die enkel maar verrijkend werkt. De breed uitwaaierende productkennis en de samenwerking met uiteenlopende opdrachtgevers komt hun aanpak en visie ten goede. De ontwerpers kiezen ervoor om een project van meet af aan te begeleiden, van ruw idee tot eindproduct. Het gros van de opdrachtgevers vertrouwt het volledige project aan Fosfor toe, zo kiezen ze na of tijdens het ontwerp en het prototype ook de meest geschikte producent uit.  Niet voor niets werd hun ecologische visie begin in 2008 én 2009 bekroond met de OVAM Ecodesign Award PRO. 

Met de jaren ziet Fosfor de interesse van hun klanten voor een ecologische ontwerpwijze en productie groeien. De meest geëngageerde opdrachtgevers opteren voor een ecologisch sterk ontwerp vanuit een overtuigde, gegronde visie. Voor Fosfor passen hun meest geslaagde ontwerpen in een toekomstige, ideale wereld waarin design een wezenlijke bijdrage levert aan het welzijn van de mens. Met aandacht voor modulaire ontwerpen, zuinig materiaalgebruik, energievriendelijke productieprocessen en een vlotte recyclage, zet Fosfor al een flinke stap in die toekomst.


HISTORIEK

2006: Oprichting door Bernhard De Paepe & Tom Suykerbuyk

2009: OVAM Ecodesign Award PRO voor ‚Wave’

2010: OVAM Ecodesign Award PRO voor ‚Beci Bike project’

2010: Coachingtraject Jonge Ontwerpbureaus (Flanders In Shape)

2011: Erkenning als dienstverlener advies KMO portefeuille 

2013: Erkenning als designer door Design Vlaanderen

2013: Grow Cross Agency Program - Design Management

2014: Tom verlaat de firma in september

TE GAST

Spreker Ecodesign Student Award uitreiking 2008 & 2009

Spreker/doener Ecodesign Workshops 2010 - Design Platform Limburg/Flanders DC

Spreker European Ecolizer 2.0 Workshop - Design Vlaanderen/OVAM

Gastdocent Thomas More hogeschool Interieur & Design 2011 - 2012 -2013

Jurylid OVAM Ecodesign Student Award verkiezing 2010 - 2011 - 2012 -2013

HVDV Eco.jpg
 

FREELANCE

Fosfor selecteert de juiste freelancers voor elk project. Op deze manier stellen we telkens het ideale team samen om aan uiteenlopende projecten te werken. Elk project wordt op deze manier gevolgd door specialisten die op de hoogte blijven in hun vakgebied. 

Denk jij dat je een meerwaarde bent die ons team sterker kan maken? 

STAGE

Wil je een stage lopen bij Fosfor? Dat kan. Stuur je portfolio, CV en motivatie naar ons door. 

Vergeet er niet bij te vermelden voor welke periode. Contacteer ons via onderstaande link.