contactEER ONS

VUL DIT FORMULIER IN OM ONS TE CONTACTEREN.

INDIEN U MEER VRAGEN HEEFT OF OP ZOEK BENT NAAR ONS TELEFOONNUMMER OF ADRES, KLIK DAN OP CONTACT & INFO IN DE MENUBALK.

Zomerstraat 34a
9270 Kalken
BELGIUM

0032486188113

Ontwerpbureau fosfor helpt bedrijven bij hun creatief proces, het ontwerpen, het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten die een duurzame oplossing bieden aan de noden van morgen, vanaf het eerste idee. We ontwerpen ook tableware voor Serax en graphic prints voor Hampton Bays en Xandres.

 

SUBSIDIES.jpg

ADVIES MET SUBSIDIE

Fosfor is door de Vlaamse overheid erkend als dienstverlener binnen het 'kmo-portefeuille'-subsidieprogramma. En dit voor de pijler Advies alsook Conceptontwikkeling & Design.
Dit wil zeggen dat het advies dat Fosfor geeft via de kmo-portefeuille gedeeltelijk door de overheid wordt gesubsidieerd.

Fosfor is door de Vlaamse overheid erkend als dienstverlener binnen het 'kmo-portefeuille'-subsidieprogramma. En dit voor de pijler Advies alsook Conceptontwikkeling & Design. Dit wil zeggen dat het advies dat Fosfor geeft via de kmo-portefeuille gedeeltelijk door de overheid wordt gesubsidieerd.


 

Design is een onmiskenbare economische groeifactor. Dat staat ondubbelzinnig op de website van het Vlaams Agentschap Ondernemen. Bedrijfsstrategie + design =  economische groei. Bedrijven die design integreren in hun strategie, onderscheiden zich van hun concurrenten.

Maar elke geslaagde oplossing begint met de juiste vragen te stellen.
Een goede analyse van de probleemstelling bij het starten van een ontwerp- en ontwikkelingsproces is dus essentieel om te komen tot succesvolle productoplossingen. Fosfor analyseert samen met u de objectieven van uw bedrijf, en geeft advies voor productinnovaties.

Via de kmo-portefeuille recupereert u tot 50% van de advieskosten. 
Deze subsidies zijn van toepassing op alle advies van Fosfor. Zowel de analyse van de probleemstelling, het eigenlijke advies in vorm van concepten, als het implementatieplan.

Kijk op www.kmo-portefeuille.be voor meer informatie hierover.

 

 

 

 

U komt in aanmerking om gebruik te maken van de KMO portefeuille als u aan volgende voorwaarden voldoet:

• vestiging in het Vlaams Gewest
• onderneming uit de privé-sector (participatie administratieve overheid < 25%)
• aanvaardbare hoofdactiviteit
• voldoen aan de regelgeving van toepassing in het Vlaamse Gewest
• aanvaardbare juridische vorm (vzw's zijn uitgesloten), met andere woorden KMO’s en vrije beroepen.

Contacteer ons vandaag nog om te zien hoe we ú van dienst kunnen zijn.

Het Fosfor team

Ons erkenningsnummer: DV.A110028