contactEER ONS

VUL DIT FORMULIER IN OM ONS TE CONTACTEREN.

INDIEN U MEER VRAGEN HEEFT OF OP ZOEK BENT NAAR ONS TELEFOONNUMMER OF ADRES, KLIK DAN OP CONTACT & INFO IN DE MENUBALK.

Zomerstraat 34a
9270 Kalken
BELGIUM

0032486188113

Ontwerpbureau fosfor helpt bedrijven bij hun creatief proces, het ontwerpen, het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten die een duurzame oplossing bieden aan de noden van morgen, vanaf het eerste idee. We ontwerpen ook tableware voor Serax en graphic prints voor Hampton Bays en Xandres.

 

sketch.jpg

IDEEËN GENEREREN, CONCEPTEN & ONTWERPEN ONTWIKKELEN, RE-DESIGN

IDEEËN GENEREREN, CONCEPTEN & ONTWERPEN ONTWIKKELEN, RE-DESIGN


Wij helpen ambitieuze bedrijven en ondernemers hun concurrenten voor blijven door ze vanaf het eerste idee bij te staan. Fosfor ontwerpt, stuurt en komt tegemoet aan uw belangrijkste vragen:

DOORGEDREVEN PROJECTBEGELEIDING

Fosfor biedt u méér dan onze creatieve hoofden. Marketing en productie? We denken met u mee.   Ontwikkelen samen uw ideeën volgens een uitgebalanceerd en uitvoerig getest design proces. Zodat het resultaat precies is wat u zocht.

 

UITSLUITEND SPECIALISTEN

We gaan altijd voor de optimale oplossing. En daarvoor hebben we soms een externe specialist nodig. Daarom verzamelden we een trouw netwerk van kenners rond ons. Mensen met een bijzondere technologische meerwaarde, of met veel ervaring in een specifiek vakgebied. Zodat wij uitsluitend topkwaliteit leveren.

UITGEBREIDE PRODUCTKENNIS

Een specifiek materiaal of proces voor ogen? De kans is groot dat wij er al ervaring mee hebben: spuitgieten, extruderen, 3D-printen, LED-technologie, kunststoffen en metalen... onze product- en proceskennis is ‘up to date’. Net als ons doorzicht in de modernste technologieën. Een gouden combinatie die u achteraf een heel pak technische vraagstukken bespaart.

GEDAAN MET LIMIETEN

We bedenken het concept en leveren het eindproduct verpakt bij u af. Fosfor investeert al jaren in een uitgebreid netwerk van internationale productiepartners. We denken dus altijd zonder grenzen: zo krijgt u simpelweg het beste ontwerp. Tegen de scherpste prijs.