contactEER ONS

VUL DIT FORMULIER IN OM ONS TE CONTACTEREN.

INDIEN U MEER VRAGEN HEEFT OF OP ZOEK BENT NAAR ONS TELEFOONNUMMER OF ADRES, KLIK DAN OP CONTACT & INFO IN DE MENUBALK.

Zomerstraat 34a
9270 Kalken
BELGIUM

0032486188113

Ontwerpbureau fosfor helpt bedrijven bij hun creatief proces, het ontwerpen, het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten die een duurzame oplossing bieden aan de noden van morgen, vanaf het eerste idee. We ontwerpen ook tableware voor Serax en graphic prints voor Hampton Bays en Xandres.

 

BRONCO

OPERATIETAFEL VOOR DIERENARTSEN

BRONCO 

// OPERATIETAFEL DIERENARTSEN


PROJECT INFO:

klant: Mu-Pet

project: Operatietafel voor dierenartsen

jaar: 2011

AANPAK:

Exploratie / Analyse / Concept / Design / Productie


FUNCTIE:

Multifunctionele tafel voor de hedendaagse dierenarts. 
Het ontwerp van de tafel is een antwoord op de typische inox  ‚beenhouwerstafel’ die men momenteel nog veel terug kan vinden bij de dierenarts.
De consument die vandaag veel geld uitgeeft aan het welzijn van zijn huisdier verwacht iets anders en de dierenarts besteedt ook veel meer aandacht aan zijn interieur en vertrouwelijke indruk. De tafel kan in hoogte worden versteld voor de meest ergonomische werkhoogte. De hoogteregeling maakt het ook mogelijk een zwaarder huisdier op te tillen. Voor operaties kan de tafel ook in 2 richtingen roteren. Dit maakt bepaalde operaties een stuk gemakkelijker als bepaalde organen moeten worden opzij gelegd.
De goot die rond de tafel loopt voert bloed en urine af en doet ook dienst als bevestiging voor accessoires. (dental kit, instrumentenhouder,...)
Onderaan de tafel zijn beugels voorzien waarmee men het dier kan vastmaken aan de tafel met riemen. 
De tafelvoet bevat weegcellen waardoor men op elk moment het exacte gewicht van het dier kan aflezen op het display. In zijn hoogste positie +1 kan men een cassette inrollen voor röntgenfotografie.